Pronašli smo najbolje prilike za ljetovanje u Nici. Najpovoljnije povratne avio karte su iz Beča, Beograda ili Budimpešte i počinju od 50€, a datumi su u 6. i 7. mj., a dodali smo dodali link gdje možete provjeriti najeftinije avio karte i iz drugih gradova. Uz to smo pronašli odličan apartman u samom centru Nice hotel koji iznosi 97€ noć za 2 osobe ili Hotel koji je blizu centra i iznosi 93€ noć za 2 osobe, tako da ukupan iznos za 4 noćenja / 5 dana počinje od 243€ po osobi! U toj cijeni je povratna avio karta + smještaj, ručna prtljaga i sve avio takse. Datume je više pa možete birati i na više dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Nici, ovako to izgleda: