Ryanair ima akciju -20% koja traje 48h, a mi smo to iskoristili i dodali akcijske karte Wizzaira i akcije ostalih aviokompanija + najpovoljniji smještaj za sve datume na akciji!

Tako da ispod možete pronaći povratne avio karte za Cipar od 28€, Sicilija, Sardinija, Kreta ili Budimpešta od 30€, Rim, Beč, Milano, Brussels, Toskana od 30€, Prag, Berlin ili Dublin od 30€, Faro od 34€, Krf od 39€, Antalya od 40€, Pariz od 43€, Helsinki od 44€, Barcelona ili Mallorca od 52€, Alicante i Malta od 58€, Madrid od 60€, Maroko od 70€, Amsterdam od 92€, itd…

Polasci su iz Zagreba, Beograda, Sarajeva, Zadra, Splita, Dubrovnika, Rijeke, Pule, Niša, Kraljeva, Banja Luke, Podgorice, Skoplja, Temišvara, Sofije, Budimpešte, Trsta, Beča i Tirane. Datuma je jako puno iz svih gradova, a odmah imate i najpovoljniji smještaj na datume avio karata na akciji i nalaze se pokraj avio karata, a ovako izgledaju:

Napmena za Skyscanner – Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena (koristi je preko 100 milijuna ljudi mjesečno). Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!