Pojavio se izuzetno atraktivan hotel&Spa na Malti 4* za samo 41€ noć za 2 osobe! Mi smo odmah regirali i izvukli najpovoljnije povratne avio karte za Maltu i počinju od 35€ iz Trsta, 50€ iz Zagreba, 75€ iz Niša, 61€ iz Beča, 65€ iz Budimpešte, 107€ iz Beograda itd. Ispod ćete osim iz ovih gradova pronaći najpovoljnije iz Skoplja, Sofije, Minhena i Sarajeva. Osim ovog hotela koji je na akciji imate još 3 hotela na odabir, prva dva su 46 i 47€ noć za 2 osobe, a treći je 4* s doručkom i noćenje za 2 osobe je 64€ pa birajte koji vam odgovara. Dakle, ukupan iznos za 7 noćenja / 8 dana sa povratnom avio kartom i ovim odličnih Spa hotelom počinje od 179€ po osobi!

U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga, a ukoliko trebate i dodatni kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte jer je to najeftinija je opcija za dodatni kofer. Datuma je puno, imate opcije na više i manje dana i svi se nalaze ispod po gradovima polaska.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Malti, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo