Trenutno su se pojavile atraktivne povratne avio karte za Rim iz Zagreba, Dubrovnika, Splita, Beča, Budimpešte, Tirane za 26€, Splita za 29€, Sofije 33€, Beograda ili Skoplja za 60€! Uz to smo dodali i najpovoljnije iz Podgorice, Sarajeva, Trsta, Ljubljane, Mostara i Frankfurta.

SMJEŠTAJ

Pronašli smo vam 2 hotela na odabir. Uzmite u obzir da je smještaj u Rimu jako skup pa su ovo 2 najbolje opcije. Prvi je hotel 4* s doručkom i iznosi 73€ noć za 2 osobe, ali je malo van centra, međutim imate javni prijevoz 400m od hotela. Drugi hotel je u samom centru Rima i iznosi 130€ noć za 2 osobe. Dakle, ukupan iznos sa povratnom avio kartom i hotelom 4* s doručkom za 3 noćenja / 4 dana počinje od 139€, a 6 noćenja / 7 dana od 248€!

Ako vam ne odgovaraju ova 2 hotela,također imate ispod link (narančasta kocka) gdje gdje ćete pronaći najpovoljniji smještaj u Rimu. Datuma je jako puno ispod pa kombinirajte sebi datume i dane na koliko želite.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo