Ryanair ima odličnu akciju i povratne avio karte iz Zagreba za Rim su 26€, Podgoricu 26€, Pariz 30€, Alicante 30€, Milano 30€, Maltu 32€, Cipar 38€ ili Eindhoven iz kojeg lako možete do Amsterdama za 58€!

Datuma je jako puno za svaku destinaciju i pronači ćete ih ispod u plavim kockama, a odmah imate i najpovoljniji smještaj na datume avio karata na akciji i nalaze se pokraj avio karata, a ovako izgledaju:

Napmena za Skyscanner – Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena (koristi je preko 100 milijuna ljudi mjesečno). Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: