Ovo je jednostavno – wow! 100€ avio karta iz Zagreba u jednom smjeru i ovo vidite sad i ko zna kad! Ovo je samo za najbrže jer su samo 3 datuma u ponudi koji će kroz koji sat nestati ili skočiti! Uz datume iz Zagreba, imate i super jeftino iz Beča za 170€ jedan smjer pa ako kome odgovara.

Uz to smo vam ispod avio karata (žuta kocka) stavili listu najpovoljnijih hotela u Domimikanskoj Republici i počinju od 16€ pa birajte koji vam odgovara! Isto tako, imate ispod link za pronalazak najeftinije povratne avio karte za grad koji vam odgovara.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: