Trenutno su iskočile akcijske povratne avio karte za Santorini za samo 60-ak eura na datume kroz 6. mjesec i to direkt let! Polazak je iz Beča, a mi smo dodali i najpovoljnije datume iz svih gradova za ljetovanje na Santoriniju! Pa tako osim ovih iz Beča imate polaske iz Budimpešte za 121€, iz Venecije za 127€, Iz Splita za 139€, iz Beograda za 207€, a dodali smo i najpovoljnije iz Zagreba, Sarajeva, Ljubljane, Tirane, Minehna i Sofije.

VAŽNA NAPOMENA! Ljetovanje na Santoriniju je jako traženo i ovo su vrlo traženi datumi tako da će ove avio karte će vrlo brzo biti duplo ili trostruko skuplje pa vodite računa o tome, odnosno ako vam odgovara, budite brzi!

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata smo stavili link za najpovoljniji smještaj na Santoriniju(ispod avio karata u narančastoj kocki) i počinje od 35€ noć za 2 osobe pa birajte koji vam odgovara.

DATUM

Datuma je jako puno u ponudi (ispod se nalaze u plavim kockama). Imate i opcije na više ili manje dana pa birajte koji vam odgovara.

PRTLJAGA I TAKSE

U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga. Ako trebate dodatni kofer uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u narančastoj kocki smještaje za rezervaciju.
  • Odaberite koji vam odgovara, onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: