Jako atraktivne povratne avio karte za već 28€ za Gironu iz Zagreba sa Ryanairom! Iz Girone možete lako do Barcelone (50min busom) ili na obalu Costa Brave (40 km udaljena)

Uz to smo vam stavili linkove za najeftiniji smještaj u Gironi, Barceloni ili Lloret de Maru.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter –

Napomena: Avion slijeće u Gironu koja je 40 km od Lloret de Mara, uzmite na aerodromu autobus L28 koji vas vozi na glavni kolodvor, a od tamo imate direkt autobuse 613, 663 ili E4 prema Lloret de Maru. Također možete skoknuti i do Barcelone koja je udaljena oko 50 min vožnje od Girone. Ovdje možete kupiti karte za vlak ili autobus.

Podijeli: