Putovanje na Sejšele je pravi odmor za one koji žele da se okupe s prirodom i opuste na prekrasnim plažama. Ova skupina otoka u Indijskom oceanu pruža nezaboravna iskustva u divljim krajolicima, raznovrsnoj flori i fauni te tradicionalnoj kulturi. Posjetitelji mogu uživati u ronjenju i snorkelingu, opuštati se na plažama sa bijelim pijeskom i upoznavati lokalno stanovništvo. Rezervirajte svoje putovanje na Sejšele i iskusite nezaboravno iskustvo.

Trenutno su u sklope akcije Turkish Airlines povratne avio karte za Sejšele za samo 567€ iz Beograda ili Sarajeva, a za 661€ iz Zagreba! Uz to imate link za najpovoljniji smještaj na Sejšelima i nalazi se ispod avio karata.

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: