Jedna od lokacija koja nas je oduševila je Alicante! Plaže su fenomenalne, grad je opušten i moglo si bi se reći lokacija idealna za ljetovanje bez prevelikog stresa. Aerodrom je blizu grada i lako i jeftino se prebacite do centra autobusom. Mi smo izvukli najeftinije povratne avio karte za ljetovanje u Alcanteu u 6. , 7. i 8. mjesecu i uz to listu najpovoljnijeg smještaja u Alicante-u.

Povratne avio karte počinju od samo 26€ iz Klagenfurta, 52€ iz Zagreba, 98€ iz Budimpešte, 66€ iz Venecije, 80€ iz Sofije, dok su iz Beograda od 199€, a iz Podgorice od 220€.

Što se tiče datuma, imate opcije na više i manje dana jer je datuma puno iz svakog grada.

VAŽNO! Ovo su datumi koji su jako traženi tako da ove atraktivne avio karte mogu skočiti vrlo brzo jer je počela velika potražnja za ljetnim datumima, tako da ukoliko ciljate na španjolsku obalu za ljetovanje, budite brzi.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.