Ispod se nalaze najjeftinije povratne avio karte koje su mogu pronaći za Cipar/Kipar iz svih gradova, a počinju od 26€ iz Sofije, 34€ iz Zagreba, 31€ iz Venecije, 65€ iz Beča, 72€ iz Budimpešte, 112€ iz Beograda.

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata smo stavili link za najpovoljniji smještaj na Cipru i počinje od 23€ noć za 2 osobe pa birajte koji vam odgovara.

DATUMI

Imate opcije na više ili manje dana jer je jako velik broj datuma u ponudi. U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a smještaj u narančastoj ispod avio karata.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u narančastoj kocki smještaje za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se ponude i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo