Rajska avantura u Cancunu: Putovanje iz snova na Karibe!

Putovanje u Cancun predstavlja putovanje iz snova na prekrasne plaže i tirkizno more Kariba. Ovaj rajski grad u Meksiku očarat će vas spektakularnim krajolicima, bogatom kulturom i nevjerojatnim aktivnostima.

Cancun je poznat po svojim beskrajnim pješčanim plažama s bijelim pijeskom i kristalno čistim vodama. Uživajte u opuštanju na plaži i ronjenju među šarenim koraljnim grebenima koji očaravaju svojom raznolikošću morskog života.

Osim uživanja na plažama, Cancun nudi i bogatu povijest i kulturnu baštinu. Posjetite drevne mayanske ruševine u blizini Cancuna, kao što su Chichen Itza i Tulum, koje svjedoče o slavnoj prošlosti ove drevne civilizacije.

Trenutno je odlična prilika za Cancun jer su se pojavile izrazito atraktivne povratne avio karte i počinju od 588€ iz Beograda, 632€ iz Zagreba, a još jeftinije imate iz Frankfurta 464€, iz Budimpešte ili Beča od 568€.

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata u žutoj kocki imate listu hotela u Cancunu i počinju od 31€ noć za 2 osobe.

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Sve zavisi iz kojeg grada polazite, ali evo npr iz Beograda je 7 noćenja / 8 dana (avion + hotel) počinje od 697€ po osobi, iz Zagreba je skuplje za 44€, dok je npr.Budimpešte, Beča ili Frankfurta još jeftinije.

DATUM

Datuma je jako puno na izbor pa imate opcije na više ili manje dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO!!!

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: