Iskočile su povoljne povratne avio karte za ljetovanje na Kreti / Kritu i mi smo to iskoristili i pridodali tome hotel s bazenom s doručkom i krajnji rezultat je jako povoljno ljetovanje na najvećem grčkom otoku!

Datumi su u 6., 7. i 8. mjesecu i najjeftinije povratne avio karte su iz Beča, Budimpešte, Beograda, Sofije, Memmingena i Tirane, a mi smo dodali i najpovoljnjije iz Zagreba i Sarajeva. Sve avio karte za kupnju ćete pronaći ispod kao i hotel s doručkom za rezervaciju. Povratne avio karte počinju od 37€, a hotel s doručkom je 45€ noć za 2 osobe pa ukupan iznos za 3 noćenja / 4 dana počinje od 103€ po osobi, dok 7 noćenja / 8 dana počinje od 198€ po osobi!

Nažalost iz ostalih gradova su avio karte preskupe i ako želite ljetovati na ovom grčkom otoku probajte se organizirati za neki od ovih gradova. Također uzmite u obzir da su ovo sve jako traženi datumi i vrlo brzo će ove avio karte ići prema gore.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo