Putovanje u Alžir pruža spoj bogate povijesti, kulture i prirodnih ljepota. U glavnom gradu Alžiru, Casbah nudi jedinstven pogled na staru arhitekturu, dok Oran privlači živahnom glazbenom scenom i plažama. Antički grad Timgad oduševljava rimskim ruševinama, a Sahara nudi pustolovne ture i susrete s tuareškim zajednicama. Lokalna kuhinja s jelima poput kuskusa i taginea te kafe kultura dodatno obogaćuju doživljaj. Alžir je destinacija koja će svakom putniku pružiti nezaboravno iskustvo.

Ispred vas se nalaze najeftinije povratne avio karte iz svih gradova, a najeftinije su iz Beča, Venecije, Zagreba, Budimpešte, Beograda i Sarajeva.

Uz to smo vam pronašli hotel recenzija 4/5 i noćenje je 42€ za 2 osobe, pa npr. 6 noćenja / 7 dana s polaskom iz Zagreba sa avio kartom i hotelom iznosi 290€ po ososbi, dok je 5 dana iz Beograda 270€ po osobi, a iz Sarajeva je 11 dana ukupno 398€ itd.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hoteli u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su oglašene. Cijene su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na WhatsApp kanalu,  Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: