Pronađite Čaroliju U Pragu, gradu stoljeća starosti i bajkovite arhitekture, čeka da ga istražite. Ovaj evropski dragulj nudi nevjerojatan miks povijesti, kulture i umjetnosti.

Putovanje u Prag je kao skok unatrag kroz vrijeme, ali s dodatkom suvremene energije. Ovaj grad vas neće samo oduševiti svojom poviješću i ljepotom, već i gostoljubivošću svojih ljudi. Krenite na nezaboravno putovanje u Prag i iskusite sve što ovaj grad ima ponuditi.

Izvukli smo najpovoljnije povratne avio karte iz svih gradova i počinju od 40€! Na to smo dodali odličan hotel s doručkom u samom centru Praga, noćenje je 47€ za 2 osobe pa npr. 3 noćenja / 4 dana počinje od 110€ po osobi!

Ispod ćete pronaći najjeftinije povratne avio karte iz Venecije, Zadra, Tirane, Budimpešte, Beograda, Zagreba, Sarajeva, Ljubljane, Podgorice, Skoplja, Sofije, Temišvara i Minhena. Datuma je puno pa možete birati i na više dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.