Ljetovanje u Antalyi vam je na dohvat ruke! Izvukli smo najpovoljnije povratne avio karte za ljetovanje i počinju od 95€! Polasci su iz Skoplja, Sofije, Tirane, Sarajeva, Budimpešte, Graza, Zagreba, Beograda, Beča i Minhena. Iz nekih gradova su skuplje, iz nekih jeftinije, iz nekih ima direkt iz nekih nema, ali jedno je sigurmo – za ljetovanje u Antalyi jeftinijh nema.

SMJEŠTAJ

Pronašli smo vam Hotel koji ima recenzije 4/5 s doručkom u Antalyi i noćenje iznosi 43€ za 2 osobe. Nalazi se ispod avio karata u žutoj kocki. Također imate ispod toga u narančastoj kocki ostale hotele počinju od 35€ pa birajte koji želite ako vam ovaj ne odgovara.

DATUM

Datuma je jako puno u ponudi (7. ili 8. mj.) , a nalaze se ispod u plavim kockama. Imate i opcije na više ili manje dana pa birajte koji vam odgovara.

PRTLJAGA I TAKSE

U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga.

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Sve zavisi iz kojeg grada polazite, ali evo npr najeftinije karte su iz Skoplje ili Sofije 7 noćenja / 8 dana (avion + hotel s doručkom) iznosi oko 245€ po osobi, iz Sarajeva ili Zagreba je ukupan iznos za 8 dana oko 330€ po osobi, iz Beograda je oko 380€ itd., dakle razlika je samo u iznosu avio karte iz kojeg grada polazite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotele u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hoteli i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onaj kjoji vam odgovara i onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo