Ispod se nalazi lista najpovoljnijih hotela na Malti i na Cipru/Kipru i počinju od 32€! Ispod vam stavili link na kojem ćete iz bilo kojeg grada pronaći najpovoljnije povratne avio karte za Maltu ili Cipar/Kipar.

Napomena za avio karte, ako tražite za maltu upisati Valleta, a ako tražite za Cipar / Kipar upišite Larnaca ili Paphos pa provjerite za koji je aerodrom jeftinija avio karta. Također ako ste fiksirani za neki datum, ispod tražilicu po datumima koja će vam na datume koji vam odgovaraju pronaći najpovoljniji let i smještaj!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije objave odmah vidljivima :

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: