Najjeftinije povratne avio karte za Santorini si ispred vas i počinju od 71€ (direkt let)! Polazak je iz Beča i Venecije, a mi smo dodali i najpovoljnije datume iz svih ostalih gradova! Pa tako osim ovih imate polaske iz Budimpešte, Splita, Beograda, Zagreba, Sarajeva, Tirane, Minehna i Sofije i počinju od 109€.

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata smo stavili link za najpovoljniji smještaj na Santoriniju(ispod avio karata u narančastoj kocki) i počinje od 35€ noć za 2 osobe pa birajte koji vam odgovara.

DATUM

Datuma je jako puno u ponudi (ispod se nalaze u plavim kockama). Imate i opcije na više ili manje dana pa birajte koji vam odgovara.

PRTLJAGA I TAKSE

U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga. Ako trebate dodatni kofer uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

UKUPAN IZNOS AVION + SMJEŠTAJ

Ukuapn iznosi ovsi o tome iz kojeg grada letite i koji smještaj odaberete, ali npr. ako letite iz Beča ili Venecije, 7 noćenja / 8 dana počinje od 197€ po osobi (bazirano na aranžmanu za 2 osobe). Iz Splita npr. 5 noćenja / 6 dana počinje od 222€ po osobi itd.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u narančastoj kocki smještaje za rezervaciju.
  • Odaberite koji vam odgovara, onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

ponuda@lovcinaputovanja.com

Podijeli: