Ponuda uključuje
  • Povratnu avionsku kartu
  • 6x noćenje u apartmanu za 2 osobe
  • Najam automobila Fiat 500 (full kasko)
  • Osnovnu prtljagu (ruksak)
  • Zrakoplovne pristojbe 

Halkidiki: doživite Grčku u svoj njenoj božanstvenosti!
Poluotok Halkidiki nalazi se u najzelenijem dijelu grčkog kopna i svojim posjetiteljima nudi sve od ruralnog mira do živahnog noćnog života.
Poluotok u obliku “dlana s tri prsta” okružen je plažama s kristalno čistim morem na kojima možete uživati ​​u netaknutoj prirodi. Halkidiki nije samo raj za ljubitelje vodenih aktivnosti, krajolik u unutrašnjosti poluotoka nudi i brojne mogućnosti za razne aktivnosti: planinarenje, jahanje i brdski biciklizam.

Itinerar: Slijećete u Solun, preuzimate odmah na aerodromu automobil i idete prema hotelu u Halkidikiju. Vozilo vraćate na dan leta također na aerodromu. Ukoliko ne želite rentati auto, imate opciju da uzmete transfer od aerodroma do smještaja prilikom rezervacije smještaja na linku ispod. Sve šro morate prilikom rezervacije staviti kvačicu na airport transfer i oni će vam poslati ponud za transfer na mail uz rezervaciju.

Ispred vas se nalaze najeftinije avio karte, apartman i rent a car za ljetovanje na Halkidikiju kroz 6., 7. i 8. mjesec! Povratne avio karte počinju od 34€ iz Zagreba, Sarajeva 34€, Beograda 78€, Kraljeva 102€, Budimpešte 51€, Beča 67€.

SMJEŠTAJ I RENT A CAR IZNOS

Uz to smo vam pronašli apartman odličnih recenzija koji iznosi 46€ noć za 2 osobe, kao rent a car automobil koji za 6 noćenja sa full kaskom iznosi 95€.

UKUPAN IZNOS SA SVIM

Ukupan iznos za 6 noćenja / 7 dana sa svim navedenim počinje od 220€ po osobi (ukoliko u aranžmanu putuju 2 osobe) iz Zagreba ili Sarajeva, a iz Beograda je ukupan iznos 264€ po osobi itd.

DATUM

Datumi su u 6., 7. i 8. mjesecu i ima ih jako puno pa možete birati koji vam odgovara i na koliko dana želite.

VAŽNO! Ovi datumi su jako traženi i atraktivni pa poskupljenje avio karta ili hotela se može dogoditi kroz dan-dva od objave!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i link za rent a car, odnosno datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki aprtman na plaži za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se apartman i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to! Nakon toga ispod hotela klik na rent a car, upišite podatke, datum, odaberite full cover i to je to, Halkidiki vas čeka!