Izvukli smo najpovoljnije datume iz svih gradova za Porto i počinju od 76€ iz Venecije, 105€ iz Beograda, a dodali smo i najpovoljnije iz Beča, Budimepešte, Zagreba, Memmingena i Tirane dok je nažalost iz drugih gradova preskupa avio karta.

Uz to smo pronašli odličan smještaj u centru grada i noćenje je 39€ za 2 osobe pa ukupan iznos za 5 noćenja / 6 dana sa avionom i smještajem počinje od 193€ po osobi. Ukupan iznos varira ovisno iz kojeg grada polazite.

Datuma je puno pa možete birati datume kao i broj dana koji vam odgovara.

Iz Porta možete lako do Lisabona jer autobus imate već od 4 eura što vam je odlična prilika za posjetiti oba ova grada! Kartu za bus možete kupiti OVDJE. Najpovoljniji smještaj za Lisabon imate ispod smještaja za Porto.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Također mate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja i počinju od 25€ za 2 osobe noćenje. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: