Ljetujte u Burgasu, prekrasnom ljetovalištu na obali Crnog mora. Uživajte u širokim pješčanim plažama, blagim temperaturama i kristalno čistom moru. Otkrijte bogatu kulturnu baštinu, uživajte u raznolikim restoranima i trgovinama te se prepustite uzbudljivim vodenim sportovima. Burgas je savršeno odredište za nezaboravno ljetovanje puno sunca, zabave i opuštanja.

Do Burgasa su najeftinije avio karte iz Beča ili Budimpešte i počinju od 48€. Uz to smo pronašli hotel recenzija 4/5 na plaži koji iznosi 41€ noć za 2 osobe pa 7 dana sa povratnom avio kartom i ovim hotelom počinje od 180€ po osobi iz Beča, a iz Budimpešte od 202€ po osobi.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel/ smještaj tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara smještaj koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Malti, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.