Dodatno su pale avio karte za Maldive, tako da su sad povratne avio karte iz Sarajeva od 344€, Beograda od 373€, Beča od 371€, Budimpešte od 361€, Tirane i Venecije oko 400€, dok je najskuplja iz Zagreba i iznosi oko 600€. Uz to smo vam pronašli odličan smještaj s doručkom koji ima recenzije 4/5 na atolu Dhiffushi do kojeg vam je lako i jeftino doći kad sletite.

Kako najeftinije doći do Dhiffushija? Postoje 2 opcije

  1. opcija – Postoji jedan javni trajekt dnevno ( svaki dan, osim petka) koji vozi iz Maléa u Dhiffushi. Vozni red za trajekt 308 od Maléa do Dhiffushija je sljedeći: Kreće iz Maléa u 14:30 i stiže u Dhiffushi u 16:40 Karte od Maléa do Dhiffushija na javnom trajektu koštaju oko 22 MVR (oko 1,3€) po osobi.
  2. opcija – Speedboat. Vožnja traje oko 40 min i iznosi oko 33€. Voze 2-3 puta dnevno prema Diffushiju i avio karte možete kupiti kao i provjeriti raspored vožnje OVDJE

SMJEŠTAJ

Pronašli smo vam 2 odlična smještaja na Dhiffushiju. Prvi je recenzija 4/5 s doručkom koji iznosi 39€ noćenje za 2 osobe, a drugije hotel 4* također s doručkom i noćenje je 62€ za 2 osobe. Link se rezervaciju se nalazi ispod avio karata u žutoj kocki. Također ispod imate link za ostale smještaje za Maldive ako vam ovaj ne odgovara.

UKUPAN IZNOS AVION + SMJEŠTAJ S DORUČKOM

Ukupan iznos za 7 dana sa avionom i smještajem s doručkom na Diffushiju i transferom do tamo počinje od 463€ po osobi iz Sarajeva, iz Beograda je od 490€ po osobi itd, zavisi iz kojeg grada polazite. Ukoliko se odlučite na hotel 4*, ukupan iznos je veći za 67€ ukupno po osobi.

DATUM

Ispod imate puno datuma za polaske iz svakog grada pa birajte koji želite i na koliko dana vam odgovara.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: