Dodatno su pale povratne avio karte za Tajland iz naše regije i počinju od 520€! Ovo je izuzetno atraktivno! S obzirom da su na Tajlandu hoteli jeftini, stavili smo vam listu hotela 4* i 5* u Bangkoku i na Phuketu i počinju od 15€ noć za 2 osobe!

Tako su povratne avio karte iz Beograda 520€, Sarajeva 529€, Ljubljane 529€, Zagreba 562€, Tirane 635€, Dubrovnika 617€.

SMJEŠTAJ

Hoteli su na Tajlandu su jako jeftini pa smo vam ispod avio karata stavili listu Hotela 4* i 5* za Bangkok i Phuket i počinju do samo 15€! Odmah su vam tu pokraj svakog i linkovi za rezervaciju + skyscanner vam izbaci kod koga je taj hotel najjeftiniji!

DATUM

Datuma je jako puno pa imate opcije na više i manje dana. Važna napomena za Tenerife! Ne gledajte datume jer tamo je toplo svih 12 mjeseci u godini i može se kupati tako da iskoristite bilo koji povoljan datum!

VODIČ ZA SNALAŽENJE (transfer i sve ostale informacije)

Napisali smo detaljan vodič za Tajland uz koji ćete bez ikakvih problema lako otputovati na Tajland i saznati sve najvažnije informacije o transferima i svemu. Detaljan vodič za Tajland OVDJE

TRANDFER S AERODROMA

.Imate par opcija s aerodroma u Bangoku kad sletite do centra grada ili hotela, vlak ARL, vozi oko 1h i cijena je oko 1€. Autobus, vozi oko 1:30h, cijena oko 1,30€. Taxi, vozi 30-45 min, cijena oko 12-15€.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hoteli u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hoteli i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Bangkoku ili Phuketu, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

LETOVI IZ BANGKOKA PREMA PHUKETU KUPITE OVDJE

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: