fbpx

Putovanje u Toskanu nudi nevjerojatno iskustvo za ljubitelje povijesti, prirode i gastronomije. Ova očaravajuća regija u Italiji poznata je po svojim srednjovjekovnim gradovima, vinogradima i predivnim pejzažima.

Grad Pisa, smješten u prekrasnoj regiji Toskane u Italiji, privlači posjetitelje svojom bogatom poviješću, arhitekturom i kulturom. Najpoznatiji po svojem impozantnom Kosom tornju, koji se nagnuo tijekom izgradnje, Pisa je postao jedna od najprepoznatljivijih ikona Italije.

Osim tornja, grad nudi i mnoge druge znamenitosti koje vrijedi istražiti. Uz bogatu kulturnu baštinu, Pisa je također odlična baza za istraživanje Toskane. Tako da iz Pise možete lako do Siene, Firence, Pecciolija, Volterre, Montepulciana, Lucce i gradića koji je nas osobno najviše oduševio – San Gimignagna. Naša preporuka za istraživanje Toskane je rent a car, a najpovoljnije cijene ćete pronaći na OVDJE. Također smo napisali vodič za Toskanu kako bi se lako snalazili i možete ga pronaći OVDJE

Kako jeftino do Toskane? Naravno, uz našu pomoć 🙂

Izvukli smo najjeftinije povratne avio karte iz svih gradova do Toskane i počinju od 29€! Najjeftinije povratne avio karte su iz Zagreba, Zadra, Beograda, Ljubljane, Tirane, Memmingena, Budimpešte, Beča, Frankfurta, Berlina i Sofije. VAŽNA NAPOMENA: iz ostalih gradova nema avio karata ili su preskupe pa se nekako organizirajte za ove gradove polaska.

Smještaj

Što se tiče smještaja, najbolje je uzeti smještaj u Montecatini Termama jer nude jako povoljne hotele i od tamo vam najlakše istraživati dalje Toskanu. Mi smo vam stavili link za Hotele u Montecatini termama, Pisi i Firenci pa birajte koji vam odgovara i počinju od 49€ noć za 2 osobe, takoda 3 noćenja / 4 dana sa avionom i hotelom počinju od 103€ po osobi! VAŽNO! Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Datumi

Datume je jako puno, imate i opcije na više i manje dana. Avio karte su sa uracunatim taksama i ručnom prtljagom, a ako trebate kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i smještaj, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a smještaj u ispod u žutoj. Ukoliko niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, preskočite do ponuda ispod.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hote/apartman za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

PONUDA: Ukoliko želite ili niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, možete od nas zatražiti ponudu prema kojoj ćete izvršiti uplatu. U tom slučaju odaberite ispod koji vam datum odgovara od izlistanih (provjerite koliko je karta na taj datum), iz kojeg grada polazak i odaberite koji vam smještaj odgovara od ponuđenih u žutoj kocki ispod karata i pošaljite nam te podatke na mail ponuda@lovcinaputovanja.com VAŽNO! Ukoliko ne navedete neki od datuma koji su dole izlistani ili smještaj, nećemo uzeti u razmatranje vaš zahtjev za ponudom.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u trenutku objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, avio karte i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama, što ne ovisi o nama već o aviokompanijama, odnosno hotelima. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: