fbpx

Tenerife, najveći od Kanarskih otoka, nudi nevjerojatne vulkanske krajolike, predivne plaže i ugodnu i toplu klimu i tamo je toplo manje-više svih 12 mjeseci u godini i može se kupati, tako da iskoristite bilo koji povoljan datum! Posjetite Teide, najviši vrh Španjolske, opustite se na plažama s crnim i zlatnim pijeskom, i uživajte u lokalnoj kuhinji. Tenerife je savršena destinacija za ljubitelje avanture, prirode i opuštanja.

Izvukli smo najpovoljnije avio karte za Tenerife iz svih gradova. Uz to smo vam pronašli 4 hotela s bazenom na odabir. Prvi je 41€ noć, a ostala tri su s doručkom i u rasponu od 54-59€ noć za 2 osobe pa birajte koji vam odgovara. Sve avio karte, datumi i hoteli se nalaze ispod.

Što se tiče gradova iz koji se polazi, garantiramo da su ovo najjeftinije povratne avio karte za polazak za bilo od kojih ovih gradova pa iskoristite ovu priliku. Posebno se to odnosi na polaske iz Beograda jer smo izvukli avio karte koji ne lete preko Londona (većina ih ide preko Londona) pa je ovo zaista jako dobra prilika za ljude koji putuju iz Beograda. Evo koliko su najjeftinije povratne karte iz svakog grada: iz Beča (povratne od 85€), Zagreba (povratne od 123€), Beograda (povratne od 143€), Splita (povratne od 156€), Dubrovnika (povratne od 233€), Ljubljane (povratne od 178€), Budimpešte (povratne od 115€), Sarajeva (povratne od 257€), Podgorice (povratne od 164€), Sofije (povratne od 120€), Tirane (povratne od 102€), Memmingena (povratne od 103€), Frankfurta (povratne od 199€), Minhena (povratne od 181€), Berlina (povratne od 111€), Dusseldorfa (povratne od 205€) i Zuricha (povratne od 308€).

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Sve zavisi iz kojeg grada polazite, koji datum i koji hotel odaberete. Primjera radi, ukupan iznos za 7 noćenja / 8 dana sa avionom i hotelom počinje od 228€ po osobi iz Beča, Iz Beograda je ukupan iznos 286€ po osobi, Iz Zagreba je 266€ po osobi itd….

DATUM

Datuma je jako puno pa imate opcije na više i manje dana. Važna napomena za Tenerife! Ne gledajte datume jer tamo je toplo svih 12 mjeseci u godini i može se kupati tako da iskoristite bilo koji povoljan datum!

VODIČ ZA SNALAŽENJE ZA PRVI PUT (transfer i sve ostale informacije)

Napisali smo vodič za Tenerife sa puno korisnih informacija i vrlo lako ćete se uz ovaj vodič snalaziti po ovom divnom otoku! Tu imate sve potrebne informacije za putovanje! Vodič ćete pronaći OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i smještaj, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a smještaj u ispod u žutoj. Ukoliko niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, preskočite do ponuda ispod.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hote/apartman za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

PONUDA: Ukoliko niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, možete od nas zatražiti ponudu prema kojoj ćete izvršiti uplatu. U tom slučaju odaberite ispod koji vam datum odgovara od izlistanih (provjerite koliko je karta na taj datum!!!), iz kojeg grada polazak i odaberite koji vam smještaj odgovara od ponuđenih u žutoj kocki ispod karata i pošaljite nam te podatke na mail ponuda@lovcinaputovanja.com VAŽNO! Ukoliko ne navedete neki od datuma koji su dole izlistani ili smještaj, nećemo uzeti u razmatranje vaš zahtjev za ponudom.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u trenutku objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, avio karte i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama, što ne ovisi o nama već o aviokompanijama, odnosno hotelima. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: