Zbog svoje povijesti , umjetnosti, arhitekture i ljepote, a možda i sladoleda i tjestenine, Rim je jedan od najpopularnijih turističkih gradova Europe. Pronašli smo za vas ponude jeftinih letova iz Zadra, Splta, Zagreba ili Dubrovnika već od 16 eura! Svi letovi su direktni i uključuju i povratnu avio kartu. Datuma je više u ponudi pa nam se javite ukoliko vam navedeni datumi ne odgovaraju.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. 

Ukoliko tražite cijeli paket, let + hotel, ispod link za ponudu smještaja po najboljim cijenama, znatno jeftinijim nego preko drugih tražilica smještaja.

AVIO KARTE IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE

AVIO KARTE IZ SPLITA MOŽETE KUPITI OVDJE

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE

AVIO KARTE IZ DUBROVNIKA MOŽETE KUPITI OVDJE

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA ĆETE PRONAĆI OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: