Budva vam je na dohvat ruke za odmor krajem 6.mjeseca pa bi mogli reći da je ovo prilika za ljetovanje u Budvi 🙂 Direktni let iz Zagreba za Podgoricu iznosi 18 eur i uključuje i povratnu avio kartu, a smještaj u apartmanu**** na odličnoj lokaciji će vas koštati samo 66 eura za 2 osobe za 4 dana, što bi značilo da je cijeli paket aranžman samo 51 eur po osobi. Autobusi iz Podgorice do Budve su jako jeftini i vrlo često voze. Možete ih ovdje rezervirati.

Datumi polaska i povratka su 18.06.-21.06.2022. Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte i rezervaciju apartmana. Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. 

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU APARTMANA

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: