Bruxelles je glavni grad Belgije i također se smatra glavnim gradom Europske unije. Ima sve karakteristike metropole, ali je ujedno i mali miran grad.  Ovaj grad nudi dobru hranu, zanimljive muzeje i izbor neobičnih atrakcija koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

Direktni let je iz Zagreba, Pule ili Rijeke i iznosi samo 14 eura, uključujući i povratnu avio kartu. Uz to pronašli smo smještaj koji će vas koštati samo 117 eura za 2 osobe za 4 dana. To znači da cijeli paket aranžman let + hotel za 4 dana iznosi samo 79 eura po osobi!

Datumi polaska i povratka su krajem 5.mjeseca. Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karata iz svakog grada i rezervaciju smještaja.

Postoji dosta drugih datuma u ponudi pa nam se javite ukoliko vam ovi ne odgovaraju.

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE IZ ZAGREBA

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE IZ PULE

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE IZ RIJEKE

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU SMJEŠTAJA

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

OPCIJA 2 – HOTEL U SAMOM CENTRU GRADA

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: