Odlična prilika za posjetiti jedinstveni Tajland i doživjeti čari Azije! Povratnu avionsku kartu iz Zagreba do Bangkoka  možete kupiti već za 453€ !  Za vas smo pronašli odlične hotele u Bangkoku i na Phuketu koji imaju odlične ocjene (8,4 i 8,8/10) te će vas koštati samo 136 eura za dvije osobe za 7 dana u Bangkoku i 7 dana u Phuketu. Cijena cijelog aranžmana (avio karta + hoteli) iznose samo 521 eura po osobi, što je odlična cijena s obzirom da je let iz Zagreba! Datum leta i povratka je 11.09. – 25.09.2022. Postoji dosta drugih datuma pa nam se javite ukoliko ovaj ne odgovara.

Itinerar putovanja

  • Polazak iz Zagreba 11.09.
  • Slijetanje u Bangkoku 12.09.
  • Boravak u Bangkoku 7 dana
  • 18.09. let iz Bangkoka za Phuket
  • Boravak na Phuketu 7 dana
  • Let iz Phuketa za Bangkok 25.09.
  • Isti dan polazak Zagreb

NAPOMENA: Povratna avio karta iz Bangkoka do Phuketa iznosi 28 eur. Stavili smo ispod link za kupovinu avio karte s kojom letite na dan 18.09. iz Bangkoka za Phuket, a vraćate se zadnji dan (25.09.) na aerodrom s kojeg imate let za Zagreb. S Phuketa 25.09. slijećete na aerodrom u Bangkoku u 20:05h, a u 23:40h imate let za Zagreb.

POVRATNU AVIO KARTU ZAGREB – BANGKOK MOŽETE KUPITI OVDJE:

HOTEL U BANGKOKU MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

HOTEL NA PHUKETU MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

LET IZ BANGKOKA PREMA PHUKETU KUPITE OVDJE (18.09.-25.09.) – 28 eur

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: