Što kažete na mješavinu povijesno zanimljivog mjesta, dobre hrane, prekrasnih pješčanih plaža, puno sunca i dinamičnog noćnog života? E pa to je Mallorca!

Direktni Let je iz Beča i iznosi samo 7 eura,  a povratna je vaša za samo 14 eura! Više je datumi u ponudi, ispod linkovi za kupovinu karata i datumi pa možete birati 🙂 Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi  

MALLORCA: 4 dana, Let + Apartman u hotelu uz plažu – 51 eur!

Odbrali smo datum 09.05.-12.05. Povratna avio karta iznosi samo 14 eura, a smještaj u hotelskom apartmanu uz plažu samo 37 eura po osobi za 4 dana. Što reći osim, odmor na Mallorci vas zove! Ispod su linkovi za kupnju avio karte i rezervaciju smještaja.

Photo: Cristian Bortes

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

23.05-26.05.

23.05.-25.05.

17.05.-20.05.

09.05.-12.05.

APARTMAN REZERVIRAJ OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: HDGYQ

OSTALE CIJENE SMJEŠTAJA POGLEDAJ OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: