Jeste za jedan odmor na jugu Italije? Let je iz Zagreba(direktni) i iznosi 18 eura, a smještaj na odličnoj lokaciji će vas koštati 143 eura za 2 osobe za 4 dana. Ukupni trošak cijelog aranžmana (let + smještaj) za jednu osobu iznosi 89 eura. Datum leta i povratka je 23.06.2022.-26.06.2022. Ispod se nalaze linkovi za kupovinu karata i smještaja.

Postoji jako puno i drugih datuma u ponudi pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi datumi.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SMJEŠTAJ

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: