Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Što reći za Dominikansku Republiku osim da je raj na zemlji! Njezine plaže spadaju među najljepše na svijetu, a po mnogima su i daleko najljepše. Pronašli smo odličnu cijenu avio karte (direktni let) iz Venecije te hotel s uključenim doručkom po cijeni 524 eura po osobi za svih 13 dana! U toj cijeni je sve uključeno tako da nemate nikakvih dodatnih troškova! Smješten također nudi klimatizirane sobe i vanjski bazen s terasom za sunčanje.

Datum leta i povratka je 05.10.2022.-17.10.2022. Ispod se nalaze linkovi za kupovinu avio karte i rezervaciju smještaja.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SMJEŠTAJ

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: