Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Evo jedne lijepe prilike za ljetovanje u Budvi 🙂 Direktni let iz Zagreba za Podgoricu iznosi 29 eur i uključuje i povratnu avio kartu, a smještaj u apartmanu će vas koštati 135 eura za 2 osobe za 8 dana, što bi značilo da je cijeli paket aranžman samo 96 eur po osobi. Nakon slijetanja na aerodrom u Podgorici uzmite vlak do Podgorice (6160), vožnja traje 7 min i košta oko 1-2eur. Nakon dolaska na centralni kolodvor uzmite autobus za Budvu. Autobusi iz Podgorice do Budve su jako jeftini i vrlo često voze. Ovdje možete kupiti karte za autobus Podgorica-Budva-Podgorica na datume kad dolazite i kad se vraćate.

Datumi polaska i povratka su 21.06.-28.06.2022. Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte i rezervaciju apartmana. Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. 

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU APARTMANA

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: