Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Pronašli smo najbolju opciju kako provesti nezaboravnih 6 dana u Dubaiju u hotelu 4* za samo 131 eur! U toj cijeni je povratna avio karta(direktni let) iz Beograda za Abu Dhabi te hotel**** za svih 6 dana! Nakon slijetanja u Abu Dhabi uzmete autobus za Dubaiju, liniju E101, cijena karte je oko 7$, a vrijeme vožnje oko 2h. Preporuka je rezervirati kartu za autobus barem 48h prije. Datum leta i povratka je 09.06.-14.06.2022.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

HOTEL**** U DUBAIJU MOŽEŠ REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: