Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Santorini je divan uvijek, ali je posebno divan u ljetnoj sezoni! Stoga smo za vas pronašli avio karte u oba smjera za samo 25 eura i to u srcu sezone, u 7. mjesecu! Povratne avio karte su iz Venecije(direktni let) i u ponudi je nekoliko datuma. Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Ispod su datumi i linkovi za kupnju avio karata. Ukoliko trebate i smještaj ispod link na gdje ćete pronaći najbolje cijene smještaja!

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE

12.07-20.07.

13.07.-20.07.

05.07.-12.07.

06.07.-12.07.

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA ĆETE PRONAĆI OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: