Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Cancun je karipski raj koji nudi plaže koje su nestvarno lijepe, romantične večeri gledajući zalazak sunca, ronjenje među nevjerojatnim koraljnim grebenima i još puno toga! Za vas smo pronašli povratne avio karte po cijeni 346 eura iz Milana. Nekoliko datuma je dostupno pa nam se javite ukoliko vam ne odgovara ovaj. Datum leta i povratka je 19.11-03.12. 2022

Ispod su linkovi za kupnju avio karata. Ukoliko trebate i smještaj ispod link na gdje ćete pronaći najbolje cijene smještaja!

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA ĆETE PRONAĆI OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: