Malta je otočna država u Sredozemnom moru s prekrasnim plažama nudi mješavinu europske, arapske i afričke kulture i kuhinje.  Priuštite si ljetovanje/putovanje u ovoj divnoj zemlji. Povratne avio karte iz Zagreba (direktni let), a smještaj u odličnom hotelu s bazenom. Cijena cijelog aranžmana (3 dana)po osobi je samo već od 101 eur ukoliko putujete u 9. mjesecu, 119 eura ukoliko putujete u 7. mjesecu (3 dana), a 129 eura ukoliko putujete u 6. mjesecu s tim da tad ostajete dan duže (4 dana)! Zaista fenomenalna prilika za odmor na Malti! Ispod su linkovi za kupnju avio karata i rezervaciju smještaja. Također postoji jako puno drugih datuma pa nam se javite ukoliko ovam ovi ne odgovaraju.

AVIO KARTU U 6. MJESECU MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTU U 7. MJESECU MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTU U 9. MJESECU MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ U 6. MJESECU MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

SMJEŠTAJ U 7. MJESECU MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

SMJEŠTAJ U 9. MJESECU MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: