EGIPAT: 8 dana, Avio karte + Resort**** – 153€!

Jedna fenomenalna prilika za odmor u Egiptu, točnije u Sharm El Sheiku, poznatom turističkom mjestu. Let je iz Venecije i iznosi 63 eura, a smještaj u odličnom resortu 4* će vas koštati samo 180 eura za 8 dana za 2 osobe. Ukupni trošak cijelog aranžmana (let + hotel) za jednu osobu iznosi samo 153 eura. Datum leta i povratka je 14.02.2023.-21.02.2023. Ispod se nalaze linkovi za kupovinu karata i smještaja.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

SMJEŠTAJ U RESORTU**** REZERVIRAJ OVDJE

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli:

Lovci na putovanja

Tražiš najjeftinije letove i putovanja? Na pravom si mjestu! Mi lovimo najbolje cijene za odmor iz snova :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)