S otprilike 340 sunčanih dana godišnje i šest kilometara dugih plaža s bijelim pijeskom, Agadir je glavno mjesto ukoliko tražite plaže u Maroku i savršen odmor uz uz zvukove mora i valova! Direktni let u 9. mjesecu iz Beča iznosi 80 eura i uključuje i povratnu avio kartu, a smještaj u odličnom hotelu s bazenom će vas koštati samo 87 eura za 2 osobe za svih 5 dana, što bi značilo da je cijeli paket aranžman 123 eura po osobi. Stvarno jedna top ponuda za 5 dana na obalama Maroka! Datumi polaska i povratka su 11.09.-15.09.2022. Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte i rezervaciju Hotela.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: