Kreta, najveći grčki otok, poznata je po svojim prekrasnim plažama, divljim prirodnim ljepotama, ukusnoj kuhinji i tisućama godina kulture i povijesti.
“Misterij Krete teče duboko”, napisao je najpoznatiji kretski autor, Nikos Kazantzakis (Grčkog poznatog Zorbe). Tko god kroči na ovaj otok, osjeti kako mu kroz vene juri čarobna sila, topla i blagotvorna, kao da mu duša počinje cvjetati.” Ovaj tajanstveni, lijepi i velikodušni otok južno od Egejskog mora, ne iznenađuje, zaokuplja dušu Grčke i očarava one koji posjećuju.

Postoji samo jedna stavka na vašem popisu ‘must do’ ako posjećujete Kretu ili bilo koji od grčkih otoka: rashladiti se na lijepim plažama, dopustiti hladnim valovima da skinu vrućinu i vaš svakodnevni stres. Budući da je Kreta tako velika, opcije za plaže su raznolike i brojne, privlačne za svaki ukus i potrebe, a posjetiteljima je teško birati između njih.

LJetovanje na Kreti

Pronašli smo odličnu priliku za ljetovanje na Kreti. Tako će vas 5 dana na ovom grčkom otoku joštati svega 140 eura po osobi. U toj cijeni su povratne avio karte + smještaj u odličnom hotelu s bazenom na 20 min od plaže. Polazaak je iz Beograda.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka iz primjera je 03.07.- 07.07. 2022., ali postoji jako puno i drugih datum pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi iz primjera. Ispod su linkovi za avio karte i hotel.

AVIO KARTE POVRATNE MOŽETE KUPITI OVDJE:

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: