Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Island – rijetko tko ostane ravnodušan nakon što ga posjeti. Evo jedne lijepe prilike za posjetu Islandu! Povratna avio karta je iz Venecije i iznosi 48 eura! Datum leta i povratka je 13.12.-20.12., ali postoji jako puno drugih datuma, ispod linkovi za avio kartu. Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi.  Također ispod imate link za smještaj ili rent a car na kojem ćete pronaći najbolje cijene.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

KLIKNI OVDJE ZA NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: