Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Sicilija ima jedne od najljepših plaža u Italija, stoga evo odlične prilike za posjetiti ih. Za vas smo pronašli aranžmane na 3 i na 8 dana. Povratne Avio karte i apartman s doručkom na samoj plaži iznosi svega 48 eura po osobi za 3 dana na Siciliji, a 119 eura za 8 dana! Datum leta i povratka je 20.09.-22.09.2022. ili 13.09.-20.09. Ispod se nalaze linkovi za avio karte i apartman. Polazak je iz Venecije.

OVDJE MOŽETE KUPITI AVIO KARTU – 3 Dana

OVDJE MOŽETE KUPITI AVIO KARTU – 8 Dana

APARTMAN MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – 3 dana

APARTMAN MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – 8 dana

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: