Jeste za jedno putovanje u Maroko, državi koja živi punim plućima od jutra do mraka bilo da se prošetate u jutarnjim ili večernjim satima, uvijek je vreva i veselje. Pronašli smo odlične cijene i više datuma za posjet Maroku.

Let je iz Trevisa i avio karta u oba smjera + smještaj u odličnom hotelu doručkom u centru Fesa koštat će vas 99 eura po osobi za svih 8 dana boravka! Ispod su linkovi za kupovinu avio karte te Hotela. Datum polaska i povratka je 11.-18.10.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE: (11.-18.10.)

OSTALI DATUMI

08.-15.10.

18.-25.10.

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

Ukoliko želite pogledati ponudu i ostalih smještajnih objekata, možete ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: