Malta je otočna država u Sredozemnom moru s prekrasnim plažama. Priuštite si jedno lijepo ljetovanje na Malti jer smo pronašli odlične cijene avio karata u 7. mjesecu iz Zagreba za već od 22 eura po smjeru, odnosno za 44 eura s povratnom. U ponudi je više datuma u 7. mjesecu. Ukoliko trebate smještaj, pronašli smo odličan smještaj ocjena 9,3/10, udaljen oko 1 km od plaže za 21 eur po osobi! Tako da npr. ako se odlučite za opciju na 4 dana, cijeli aranžman (povratne avio karte + smještaj) za ljetovanje će vas koštati 107 eura! Ispod linkovi za kupnju avio karata i smještaja te datumi polaska.

AVIO KARTU IZ MOŽETE KUPITI OVDJE – 16.07.-19.07. – 44€

AVIO KARTU IZ MOŽETE KUPITI OVDJE – 02.07.-09.07. – 46€

AVIO KARTU IZ MOŽETE KUPITI OVDJE – 16.07.-23.07. – 52€

AVIO KARTU IZ MOŽETE KUPITI OVDJE – 16.07.-21.07. – 59€

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – 21€ noć po osobi

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: