Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Tenerife – izrazito popularan turistički otok, jedan od sedam Kanarskih otoka i dio je španjolskog teritorija. Svake godine ga posjeti pet milijuna turista posjeti. To ga čini najposjećenijim otokom arhipelaga i ujedno najnaseljenijim otokom Španjolske. Mi smo pronašli za vas jednu odličnu ponudu za putovanje na ovaj divni otok kojeg još zovu otok vječnog proljeća stoga se i na datume koje smo pronašli možete kupati jer su prosječne temperature 23ºC.

Let je iz Venecije i iznosi 45 eura, a odličan Hotel 4* s rooftop bazenom blizu plaže iznosi 25 eura po noći za 2 osobe, što bi značilo da cijeli aranžman, povratna avio karta + smještaj u ovom hotelu će vas koštati samo 132 eura po osobi za svih 8 dana! Hotel je zaista odličan, tako da je ovo jedna fenomenalna prilika za odmor iz snova na Tenerifima . Ukoliko odaberete opciju na 5 dana, cijena ukupnog aranžmana je 107 eura!

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE 12.-19.11. – 45 eura

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE 08.-12.11. – 55 eura

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU HOTELA

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: