Odlična prilika za posjetiti jedinstveni Tajland i doživjeti čari Azije! Putovanje na Tajland iz Zagreba ili Beograda za samo 382 eura! Let je jednom od najboljih aviokompanija Turkish Airlines! Hoteli na Tajlandu su jako pristupačni cijenama i možete lako pronaći odlične hotele u Bangkoku ili na Phuketu za cca 60 eura za po osobi za 14 dana boravka! U ovoj cijeni je uključena i prtljaga do 30 kg.

Ukoliko želite skoknuti i do Phuketa, avio karta iz Bangkoka do Phuketa iznosi u prosjeku 20-25 eur. Stavili smo ispod link za kupovinu avio karata za Phuket ukoliko se odlučite na tu opciju. Letova iz Bangkoka prema Phuketa i nazad imate imate svaki dan u velikom broju. Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karte iz Zagreba ili Beograda, rezervaciju hotela i avio karata od Bangkoka do Phuketa. Što reći osim – Tajland vam nikad nije bio bliži 🙂

POVRATNU AVIO KARTU IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

POVRATNU AVIO KARTU IZ BEOGRADA MOŽETE KUPITI OVDJE:

NAJBOLJE CIJENE HOTELA U BANGKOKU ILI PHUKETU POTRAŽI OVDJE

LET IZ BANGKOKA PREMA PHUKETU KUPITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: