Ljetovanje na Sardiniji vam je na dohvat ruke iz Zagreba ili Beogradu! Let iz Beograda iznosi 53 eura, a iz Zagreba 57 era, dok su povratne vaše za 105 eura, odnosno 113 eura!  Za vas smo pronašli smještaj odlične ocjene 8,9/10 s doručkom, koji će vas koštati 100 eura po osobi za 6 dana. Ispod se nalaze linkovi za avio karte i smještaj, odnosno datumi leta.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU IZ ZAGREBA – 03.08.-09.08.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU IZ BEOGRADA – 30.08.-04.09.

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: