Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Jeste li znali da je Pablo Picasso rođen u Malagi? Ovaj divni grad ne samo što ima bogatu kulturnu stranu ima i 16 divnih sunčanih plaža. Avio karta iz Zagreba iznosi samo 20 eura u jednom smjeru, a povratna je vaša za 40 eura! Kad ovim cijenama avio karti dodamo smještaj blizu plaže (29 eura noć za dvije osobe, dobijemo ukupnu cijenu 141 eur za 8 dana ili 118 eura za 5 dana. Cijena je po osobi.

Ispod linkovi za kupovinu avio karata, datumi polaska i link za rezervaciju hotela!  Također smo vam stavili ispod 5 linkova gdje možete potražiti i provjeriti ostalu ponudu smještaja ukoliko vam ovaj smještaj ne odgovara.

POLAZAK IZ ZAGREBA

DATUM: 18.-25.11. – 40€

DATUM: 25.-02.12. – 42€

DATUM: 07.-14.11. – 47€

DATUM: 21.-25.11. – 60€

DATUM: 07.-11.11. – 67€

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

SWEET HOME

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: