Složili smo vam sve ponude ljetovanja za 8. mjesec na jednom mjestu! Destinacija/država je veliki broj kao i datuma. Kako rezervirati? Kliknite na ponudu koja vas zanima zatim pronađite polazak iz grada koji vam odgovara te datum polaska. Klik na datum polaska vas vodi na kupnju avio karte. Ispod svih tih datuma i gradova polaska se nalaze linkovi za rezervaciju smještaja koji vas vode na stranicu za rezervaciju hotela ili apartmana. Dakle potrebno je prvo kupiti avio kartu pa se vratiti na stranicu i ispod avio karata rezervirati/kupiti smještaj preko linka ispod.

Također smo vam stavili smo ispod 5 linkova gdje ćete pronaći garantirano najbolje cijene smještaja pa odaberite smještaj po vlastitom izboru ukoliko vam ne odgovara neki iz ponuda u aranžmanu.

OVDJE MOŽETE POGLEDATI CIJELU PONUDU LJETOVANJA U 8. MJESECU

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: