Pronašli smo najjeftinije povratne avio karte za Tajland iz naše regije, a to je trenutno iz Ljubljane po cijeni 463 eura! Također smo dodali 4 Hotela koji su najbolji po ovim cijenama, a imaju odlične ocjene (4/5). Datuma je jako puno pa možete birati. Mi smo odabrali za ovaj primjer datume 07.09.-20.09. i ukupna cijena za 13 dana(povratna avio karta i hotel) je samo 504 eura po osobi! Puno je datuma iz svih gradova ispod i hotela na izbor pa odaberite što vam najviše odgovara jer cijene su zaista odlične za posjetiti ovu prekrasnu zemlju!

Ukoliko želite skoknuti i do Phuketa, letova iz Bangkoka prema Phuketa i nazad imate imate svaki dan u velikom broju i traju oko 1.30h. Avio karta iz Bangkoka do Phuketa iznosi u prosjeku 20-25 eur. Stavili smo ispod i link za kupovinu avio karata za Phuket ukoliko se odlučite na tu opciju i linkove za 2 hotela koji su best buy. Ispod su opcije iz svih gradova, datumi i linkovi kupnju i kupon za popust na hotele.

POLAZAK IZ ZAGREBA, AVIO KARTA I HOTELI

Ostali datumi ovdje

HOTELI U BANGKOKU – ocjene 4/5

1. Hotel 1 – slike i rezervacija ovdje – uz kupon DGBMI – 12 eura noćenje za 2 osobe

2. Hotel 2 – slike i rezervacija ovdjeuz kupon DGBMI – 21 eura noćenje za 2 osobe

HOTELI NA PHUKETU – ocjene 4/5

2. Hotel 2 – slike i rezervacija ovdje – 16 eura noć za 2 osobe

1. Hotel 1 – slike i rezervacija ovdje – 21 eura noć za 2 osobe

LETOVI IZ BANGKOKA PREMA PHUKETU KUPITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: